Erasmus Days 2021, Out of The Box


Το σχολείο μας συμμετείχε στην εκδήλωση Erasmus Days 2021 (#ErasmusDays) διοργανώνοντας δράσεις (Παρασκευή 15-10-2021) που σκοπό έχουν να αναδείξουν την προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών που συμμετέχουν σε προγράμματα Erasmus+.

Η διοργάνωση «Ημέρες Erasmus 2021» παρέχει μία διαδικτυακή πλατφόρμα όπου μπορούν να προβληθούν τα αποτελέσματα  των σχεδίων Erasmus+, είτε αυτά προέκυψαν από σχέδια Κινητικότητας (ΚΑ1), είτε στο πλαίσιο συμπράξεων μεταξύ φορέων από όλη την Ευρώπη (ΚΑ2).

Οι ημέρες Erasmus αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για την προβολή των αποτελεσμάτων των σχεδίων Erasmus+ που υλοποιούνται στη χώρα μας καθώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης αλλά κι εκτός αυτής. Φέτος διοργανώθηκαν 5.667 εκδηλώσεις σε πάνω από 67 χώρες.


Το σχολείο μας,και συγκεκριμένα τα παιδιά του Στ2, πήρε μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιούμε με τίτλο “OUT OF THE BOX” με μια διαδικτυακή εκδήλωση κατά την οποία συναντηθήκαμε με παιδιά από τη Πορτογαλία και την Ιρλανδία και παίξαμε μαζί τους παιχνίδια  Kahoot που ήταν βασισμένα στα e-books που κάθε χώρα είχε ετοιμάσει με θέμα τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της.

Ήταν μια όμορφη εμπειρία κατά την οποία διασκεδάσαμε ,ήρθαμε σε επαφή με  παιδιά άλλων χωρών και φυσικά μάθαμε πολλά πράγματα για αυτές.Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στα παιδιά μας που με τόσο ενθουσιασμό συμμετείχαν και τελικά…βγήκαν νικητές!!!


 

Από το Blogger.