Συμμετοχή του σχολείου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού


Στο πλαίσιο του προγράμματος “Out of the Box”και με αφορμή τη θεματική του προγράμματος για φέτος, που αφορά την προώθηση ενός πιο υγιούς τρόπου ζωής μέσω της άσκησης , το σχολείο μας θα πάρει μέρος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού ,μια διοργάνωση που γίνεται κάθε χρόνο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες το διάστημα 23-30 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Έτσι , έχουν προγραμματιστεί διάφορες δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας στις οποίες θα πάρει μέρος όλο το σχολείο .

Μια από τις δράσεις που οργανώσαμε σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων κι αποτελεί την έναρξη της Εβδομάδας Αθλητισμού είναι η δράση  « Πάμε ποδηλατάδα ;».Παιδιά γονείς και εκπαιδευτικοί θα πάρουμε το ποδήλατό μας , θα συγκεντρωθούμε στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου την Κυριακή 25/9 ,ώρα 11πμ , θα έρθουμε σε επαφή με τη φύση και θα διασκεδάσουμε μέσα από την άσκηση.

Για την καλύτερη οργάνωσή μας και προκειμένου να μοιραστούν στα παιδιά νερά και φρούτα, έχουν δοθεί υπεύθυνες δηλώσεις , όπου θα πρέπει να σημειώσετε τον αριθμό συμμετεχόντων( να επιστραφεί στους διδάσκοντες/ουσες το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23/9). Επισημαίνεται ότι τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα απαραιτήτως , ο οποίος θα παραμείνει στον χώρο και θα έχει την απόλυτη ευθύνη του συνοδευόμενου παιδιού.

Πάρτε λοιπόν τα ποδήλατά σας , τα παιδιά σας και ελάτε να απολαύσουμε ποδηλατάδα !

Σας περιμένουμε όλους!

Τέλος , να ευχαριστήσουμε και τον Σκακιστικό Όμιλο Πολίχνης που θα μας παράσχει υπαίθρια σκακιέρα ώστε να παίξουμε σκάκι «αλλιώς» συνδυάζοντάς το με άσκηση!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

25/9 – Πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου «Πάμε Ποδηλατάδα ;», σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων

26/9- «Τρέχοντας …της  χρονιάς μας»- Τρέξιμο 2022 μέτρων

27/9- Παιχνίδια Αθλοπαιδιών

28/9- Τουρνουά Επιτραπέζιας αντισφαίρισης

29/9- Το σκάκι αλλιώς…

30/9- Flash move χορογραφία

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Από το Blogger.