Πάμε Θέατρο!

Την Τρίτη 19-2-2013 οι: Α', Β΄και Γ΄ τάξεις του Σχολείου μας πάμε στο Αριστοτέλειον Θέατρο για να παρακολουθήσουμε την παράσταση ''Ο Εγωιστής Γίγαντας'' του Όσκαρ Ουάιλντ.

 

 Ο εγωιστής γίγαντας, στο Θέατρο Αριστοτέλειον

 


     
    Το Θέατρο Αριστοτέλειον και η Παιδική σκηνή Θεσσαλονίκης  παρουσιάζουν  το έργο με τίτλο «Ο εγωιστής γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ

    Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ από τους δημιουργούς της περσινής μεγάλης επιτυχίας για παιδιά της  Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Το μαγικό βιολί». Απολαύστε μια μοναδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους που θα σας γεμίσει πίστη για τη ζωή και αισιοδοξία. Ζωντανή μουσική με βιολί και φλάουτο επί σκηνής , χαρούμενα τραγούδια και χορευτικά, μαγευτικά σκηνικά και κοστούμια, μια πλειάδα ηθοποιών, σκηνές γεμάτες γέλιο και συγκίνηση. Μια παράσταση που θα μιλήσει κατ΄ευθείαν στην καρδιά σας.
    Μην τη χάσετε.

    Λίγα λόγια για το έργο:
    «Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ» του Όσκαρ Ουάιλντ είναι από τα πιο όμορφα, γεμάτα ευαισθησία παραμύθια που έχουν γραφτεί ποτέ για τα παιδιά. Θέλει να δείξει σε μικρούς και μεγάλους ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα με τη δύναμη της αγάπης. Η διδακτική κι αισιόδοξη αυτή ιστορία είναι περισσότερο επίκαιρη παρά ποτέ σήμερα, όπου οι περισσότεροι φαίνεται να έχουμε χάσει την ελπίδα μας.

    Συντελεστές:
    Μουσική:   Νίκος Ξανθούλης
    Διασκευή- σκηνοθεσία: Λένα Γεργιάδου
    Χορογραφίες- Κίνηση: Κώστας Γεράρδος
    Στίχοι: Μαρία Μπουράνη
    Σκηνικά –Κοστούμια: Κατερίνα  Παπαγεωργίου
    Βοηθός σκηνοθέτη:  Αλέξανδρος Τσιούκας
    Μουσική διδασκαλία: Ιωάννα Λύκοβα
    Κατασκευή σκηνικών: Βίκυ Γούσιου

    Παίζουν οι ηθοποιοί:
    Ανδρονίκη Μαλακόζη, Ιωάννης Κοντέλλης, Πέννυ Γραικού, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Ντέπυ Ασληχανίδου, Νικόλας Κλωντήρας.

    Επί σκηνής παίζουν οι μουσικοί: Θάνος Παπαγεωργίου (φλάουτο)
    Ιωάννα Παπανικολάου (βιολί)


    Από το Blogger.